WordPress-verkkosivut Medicortexille Verkkovaraanilta

WordPress-sivut Medicortexille

Toteutimme pitkäaikaiselle asiakkaallemme Medicortex Finlandille WordPress-sivut. Uudistuksessa yrityksen alkuperäisen sivuston ulkoasu ja rakenne säilyivät ennallaan, mutta alusta muuttui helppokäyttöiseen ja ketterään WordPressiin.

Medicortex Finland Oyj on innovatiivinen biotekniikkayritys, joka perustettiin Turussa vuonna 2014. Yrityksen tavoitteena on kehittää tapaturmaisen aivovamman diagnosointia kehittämällä biologisiin merkkiaineisiin perustuva pikatesti aivovammojen toteamiseksi ja laajuuden selvittämiseksi. Toisena tavoitteena yrityksellä on kehittää lääkehoito aivovammojen pahenemisen estämiseksi.

Suunnittelimme ja toteutimme Medicortexille heidän ensimmäiset kotisivut kymmenen vuotta sitten. Nyt uudistimme sivut WordPress-alustalle, joka on helppokäyttöinen, skaalautuva ja ketterästi ylläpidettävä.

Sivujen helppo päivitys asiakkaan toimesta, Verkkovaraanilta tekninen ylläpito ja käytön tuki

Verkkosivuprojekteihimme kuuluu aina kattava käyttökoulutus, jossa opastamme asiakkaita sivuston päivittämisessä ja muokkaamisessa. Koulutuksen jälkeenkin asiakkuuteen kuuluu käytön tuki, jolloin meiltä voi kysyä neuvoja sisällön päivittämiseen liittyvissä ongelmatilanteissa. WordPress on alustana intuitiivinen ja selkeä, joten sisältöjen päivittäminen sivuille sujuu yleensä helposti.

Tarjoamme asiakkaillemme myös aina ylläpitopalvelun, joka sisältää käytön tuen lisäksi palvelintilan, jatkuvan toimivuuden seurannan, tietoturvan seurannan, vikatilanteiden korjauksen sekä teeman ja lisäosien versiopäivitykset. Asiakkaan ei siis tarvitse huolehtia mistään tekniseen ylläpitoon liittyvistä seikoista.

Onko verkkosivujen toteutus tai uudistaminen ajankohtaista?