Pienyrittäjän verkkosivu-uudistus Cecmik Oy

Pienyrittäjän verkkosivu-uudistus Cecmik Oy

Teimme graafisen alan toimittajalle Cecmikille verkkosivujen uudistuksen kompaktina projektina. Uudistuksen myötä Cecmik sai käyttäjäystävällisen ja toimintavarman sivuston, joka vastaa yrityksen uuteen tarjoomaan.

Cecmik on jo yli 30 vuotta toiminnassa ollut graafisen alan yritys, joka on hiljattain päivittänyt tarjontaansa ja sen vuoksi tarvitsi uudet verkkosivut. Samalla haluttiin uudistaa sivuston ilmettä, käyttäjäystävällisyyttä ja löydettävyyttä.

Cecmik jälleenmyy päämiehensä, brittiläisen GEW:in UV-kuivainjärjestelmiä, joiden kohderyhmiä ovat tuotannossaan laitteita hyödyntävät tarrapainot, arkkipainot, puuteollisuus ja muu teollisuus.

Toteutimme Cecmikille pienyrittäjälle sopivan kompaktin ja suoraviivaisen projektin.

Cecmikin sivustolle suunniteltiin kokonaan uusi rakenne ja ulkoasu. Fontti säilyi asiakkaan toiveesta samana, mutta väritys mietittiin uudestaan. Violetti korostusväri kuvaa myytäviä UV-laitteita ja luo yhteyden myös päämiehen värimaailmaan.

Sisältöjen asemointi suunniteltiin mutta tekstisisällöt Cecmik tuotti itse päämiehensä vastaavien sisältöjen pohjalta. Myös etusivun video sekä sivuston kuvat saatiin päämieheltä.

WordPressillä toteutettu sivusto on teknisesti hyvin hakukoneoptimoitu. Käyttäjäkoulutuksessa opastimme asiakasta myös sisällön hakukoneoptimoinnissa, jotta hän voi kehittää sivujen hakukonenäkyvyyttä itse.

Onko verkkosivujen toteutus tai uudistaminen ajankohtaista?